Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Με επιτυχία ο πρώτος ετήσιος χορός του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του ΕΠΑ.Λ αιγίνιου ( Φωτορεπορτάζ )

Το βράδυ του Σαββάτου 4 Iουνίου 2016 έγινε με επιτυχία ο πρώτος ετήσιος χορός του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του ΕΠΑ.Λ αιγίνιου

Ο ετήσιος χορός έγινε στην πλατεία Αγίου Ανδρέα στον προαύλιο χώρο του σχολείου και η εκδήλωση ξεκίνησε με την εμφάνιση του μουσικού σχήματος ΧΙΤΖΑΖ. .
Τους παρευρισκόμενους χαιρέτισαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ.Φιλοξένης Συμεών και η αντιδήμαρχος Βάσω Νικολοπούλου.


Eυχαριστούμε θερμά όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους
και φυσικά τους εθελοντές μας για την καλή συνεργασία τους,ήταν μια απίστευτη εμπειρία.

Και του χρόνου με υγεία.
6.6.16

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget