Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Επίσκεψη Ρωσικής Εκκλησιαστικής Αντιπροσωπείας στην Πιερία

Αντιπροσωπεία Κληρικών, Καθηγητών και φοιτητών από την Θεολογική Ακαδημία της Αγίας Πετρούπολης πραγματοποιεί αυτές της ημέρες επίσκεψη στην Πιερία, προσκεκλημένοι του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου.

         Της Ρωσικής Αντιπροσωπείας ηγείται ο Πρύτανης της Θεολογικής Ακαδημίας της Αγίας Πετρούπολης, Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Πέτεργκοφ κ. Αμβροσίος.
          Η επίσκεψη γίνεται στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής και επιστημονικής συνεργασίας μεταξύ της Θεολογικής Ακαδημίας της Αγίας Πετρούπολης και της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας της Θεσσαλονίκης, στην οποία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος είναι Καθηγητής. Σκοπός είναι η προώθηση και προβολή στη Ρωσία των Προσκυνημάτων της Πιερίας. 
          Ο Μητροπολίτης Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος καλωσόρισε, το Σάββατο 4 Ιουνίου, την Ρωσική αντιπροσωπεία και αναφέρθηκε στις στενές σχέσεις των δύο Εκκλησιών. Κατά την υποδοχή και οι δύο πλευρές εξέφρασαν τη χαρά και την ικανοποίησή τους για την αγαστή έως και σήμερα συνεργασία, συναντίληψη και τις εν γένει άριστες σχέσεις των δύο λαών σε θέματα που αφορούν την ιστορία, τον πολιτισμό, την θρησκεία και την ανάδειξη και προβολή της θρησκευτικής και πολιτιστικής κληρονομιάς.

         Κατά τη διάρκεια της ολιγοήμερης αυτής επίσκεψης, η Ρωσική Αντιπροσωπεία θα επισκεφθεί Μνημεία και Προσκυνήματα τόσο της Πιερίας όσο και όμορων Νομών.7.6.16

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget