Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Στρατιωτικός και οικονομικός πόλεμος των ΗΠΑ με τη Ρωσία την Κίνα και το Ιράν.

Η Αμερική βρίσκεται σε νέο ψυχρό πόλεμο με τη Ρωσία,την Κίνα και το Ιράν.
Για το Αμερικάνικο Πεντάγωνο οι πρώτες απειλές για τις ΗΠΑ είναι η Ρωσία και η Κίνα ,ενώ το Ιράν βρίσκεται στην 4η θέση.

Σε περίπτωση πολέμου ΝΑΤΟ-Ρωσίας, η Ρωσία υπερισχύει σε πυραυλικά συστήματα.
Το αμυντικό σύστημα Aegis έχει μεταφερθεί στα πολεμικά πλοία.
Το σύστημα άμυνας πυραύλων Patriot είναι άνευ αξίας.
Το Aegis είναι περίπου 30% καλύτερο από το σύστημα THAAD αλλά περιορίζεται το εύρος δράσης του.Το Aegis δεν είναι μια απειλή για τη Ρωσία – προς το παρόν.Μόνο αν αναβαθμιστεί μελλοντικά
μπορεί να προκαλέσει στη Ρωσία κάποια σοβαρή ανησυχία,όπως το Exceptionalistan που όλο και περισσότερο τους πιέζουν προς τα ανατολικά, τόσο κοντά στα σύνορα της Ρωσίας.

Τέλος πάντων, η Ρωσία εξακολουθεί να είναι έτη φωτός μπροστά στους υπερηχητικούς πυραύλους. Το Πεντάγωνο ξέρει ότι ενάντια στο σύστημα S-500, το F-22, το φοβερά δαπανηρό F-35 και το B-2 stealth αεροπλάνο – αστέρια ενός προγράμματος τρισεκατομμυρίων δολαρίων – είναι εντελώς παρωχημένα.

Η Ουάσιγκτον είχε 20.000 σχεδιαστές στην εργασία πριν από τον β ‘ Παγκόσμιο Πόλεμο όταν έληξε, επικεντρώθηκε στην ανοικοδόμηση της Γερμανίας. Η Ουάσιγκτον είχε έξι μόνο σχεδιαστές μετά την καταστροφή του Ιράκ, το 2003, του σοκ και δέος.

Από την άλλη υπάρχει ο οικονομικός πόλεμος με την Κίνα,η οποία κρατάει την Αμερικάνικη οικονομία στο χέρι,αφού έχει πάνω από 3 τρισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ και άλλα δυτικά
νομίσματα στα αποθεματικά της,που αν τα διώξει θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος η
Αμερικάνικη οικονομία.

Το Κινέζικο χρέος ως προς το ΑΕΠ είναι το 23% που δεν είναι τίποτα για
μια οικονομία του μεγέθους της Κίνας, ειδικά επειδή ελέγχεται εξ ολοκλήρου στο εσωτερικό.

Η Κίνα θα μπορούσε – αν και δεν το κάνει ακόμη -να παράγει περισσότερα γιουάν γαι την
επαναγορά του χρέους της, όσο και οι ΗΠΑ με την ποσοτική χαλάρωση (QE) και η Ευρωπαϊκή
Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) ζητά από ορισμένες «αγαπημένες χώρες» (ένθερμοι υποστηρικτές του
ΝΑΤΟ) να παράγουν περισσότερο από το μερίδιο του ευρώ.

Το Πεκίνο και η Μόσχα έχουν ιδρύσει τη BRICS το αντίπαλο δέος του ΔΝΤ και έτσι λειτουργούν με δικούς τους εσωτερικούς κανόνες.

Η Κίνα λειτουργεί με έναν ισολογισμό που ισοδυναμεί σε 60 τρισεκατομμύρια δολάρια. Δάνεια από εξωτερικές πηγές είναι της τάξης των 11 τρισεκατομμύρια δολάρια ενώ τα ταμειακά διαθέσιμα και ισοδύναμα είναι της τάξης των 3,6-4 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Όλα τα μετρητά αυτά – είναι η μεγαλύτερη διακριτική δύναμη στα χέρια των ηγετών της Κίνας,πράγμα που δεν συμβαίνει στις Δυτικές χώρες.Εκτός αυτού η Κίνα είναι ο κεντρικός διανομέας για την παγκόσμια παραγωγή, προμήθεια, logistics
και προστιθέμενης αξίας.
http://beforeitsnews.com/military/2016/05/target-russia-target-china-target-iran-2477129.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com
1.6.16
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget