Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ο Ρώσος πρεσβευτής στο ΝΑΤΟ Alexander Grushko μιλάει και δαγκώνει.

RUSSIA VS NATO: «Θα αντιδράσουμε στρατιωτικά στις δραστηριότητες της συμμαχίας στην Βαλτική»

 Οι Νατοϊκές δραστηριότητες στη Βαλτική, έχουν δημιουργήσει βαρύ κλίμα στη Ρωσία και μάλιστα οι αντιδράσεις είναι τόσο τεταμένες, που ο Ρώσος Εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ έκανε καθαρές δηλώσεις για στρατιωτική παρέμβαση και δήλωσε πώς:

«Μια ενδεχόμενη απόφαση του ΝΑΤΟ να αναπτύξει περισσότερα τάγματα στις περιοχές που γειτνιάζουν με την Βαλτική θα μεταβάλλει την κατάσταση στην περιοχή και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της ασφάλειας. Σήμερα η κατάσταση αυτή φέρνει νέες παραμέτρους και σίγουρα απαιτεί όχι μόνο πολιτική απάντηση αλλά και την λήψη των απαραίτητων στρατιωτικών μέτρων. Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις θα παρακολουθήσουν την κατάσταση με ιδιαίτερη προσοχή και θα αποφασίσουν για τα κατάλληλα στρατιωτικά μέτρα προκειμένου να εξουδετερώσουν την απειλή, την σχετιζόμενη με τις ΝΑΤΟϊκές δραστηριότητες. Είναι τόσο αυτονόητο πλέον ότι θα λάβουμε μέτρα και οι εταίροι μας στο συμβούλιο Ρωσίας-ΝΑΤΟ δεν θα πρέπει να νιώσουν αιφνιδιασμένοι από αυτά. Όλοι οι ρεαλιστές πολιτικοί αλλά και οι στρατιωτικοί θα πρέπει να γνωρίζουν και να συνειδητοποιήσουν ότι οποιαδήποτε δράση εκ μέρους της συμμαχίας θα προκαλέσει και την ανάλογη αντίδραση αργά ή γρήγορα».

Αυτή η προειδοποίηση κατά του ΝΑΤΟ έρχεται επικοινωνιακά συγχρονισμένη με το γεγονός του ότι οι Ρώσικες στρατιωτικές δυνάμεις, εντάσσουν τελευταίας τεχνολογίας οπλικά συστήματα στο δυναμικό τους. Όπως αναφέρει ο ρωσικός Τύπος η ρωσική Αεροπορία πρόκειται να παραλάβει τα πρώτα προηγμένα μαχητικά 5ης γενιάς T-50 (PAK FA) από το 2017 όπως δήλωσε σχετικά ο αρχηγός της ρωσικής Αεροπορίας πτέραρχος Viktor Bondarev. Συγκεκριμένα είπε πώς: «Υπάρχουν αυτή την στιγμή 5 μαχητικά T-50 στο κέντρο δοκιμών Chkalov, τα οποία πραγματοποιούν σειρά δοκιμών. Από τις αρχές του 2017 θα είναι στη διάθεση της ρωσικής Αεροπορίας.Το αεροσκάφος είναι πραγματικά εκπληκτικό, από πλευράς χειρισμού, ηλεκτρονικών συστημάτων και άλλων χαρακτηριστικών. Μπορεί να εντοπίζει εχθρικούς εναέριους στόχους σε πολύ μεγάλες αποστάσεις. Δεν υπάρχει άλλο ισάξιο μαχητικό σε αυτόν το τομέα. Είμαστε πολύ περήφανοι για το όλο πρόγραμμα και κατενθουσιασμένοι που θα παραλάβουμε ένα τέτοιο αεροσκάφος»

Σε δηλώσεις τέτοιου είδους κατέληξε και ο ο διοικητής του Βόρειου ρωσικού Στόλου υποναύαρχος Nikolai Yevmenov ο οποίος επιβεβαίωσε ότι τα δύο νεότευκτα ρωσικά πυρηνοκίνητα υποβρύχια βαλλιστικών πυραύλων κλάσης Borei τα “Yuri Dolgoruky” και “Vladimir Monomakh” είναι και επισήμως ενταγμένα στη δύναμη ετοιμότητας του Βόρειου Στόλου. «Όπως γνωρίζετε ο Βόρειος Στόλος ήταν η πρώτη ναυτική δύναμη που ενέταξε σε υπηρεσία τα σκάφη Borei. Τα υποβρύχια αυτά έχουν πλέον αναλάβει το ρόλο τους στην δύναμη ετοιμότητας του Στόλου και τα πληρώματά τους είναι πλήρως εκπαιδευμένα και εξοικειωμένα με τον τύπο», είπε ο Ρώσος υποναύαρχος.

Η κατάσταση βρωμάει μπαρούτι και ο Πούτιν δεν το βάζει στα πόδια, για κανένα λόγο. Οι τούρκοι κατέρριψαν δυο αεροπλάνα και τώρα τους σφυροκοπά. Το ίδιο θα κάνει και στο ΝΑΤΟ. Απλώς τώρα προειδοποιεί. Πλέον οι ρώσοι δεν ανέχονται μαγκιέ τέτοιου είδους, ούτε από το ΝΑΤΟ!
5.6.16
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget