Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Εαρινές Ημέρες Μουσών 2016 - ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΙΑ

Η φιλία επικεντρώνεται στο διήμερο των εκδηλώσεων με τους μαθητές του 3ου δημοτικού σχολείου Κατερίνης να αφηγούνται, να τραγουδούν και να ζωγραφίζουν με αναφορά ένα από τα ωραιότερα ανθρώπινα συναισθήματα.

Το πρόγραμμα των «Εαρινών Ημερών Μουσών 2016» της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης σταθμεύει στο 3ο δημοτικό σχολείο Κατερίνης, όπου συναντά τις μαθήτριες και τους μαθητές της στ΄ τάξης, ζητώντας να σκιαγραφήσουν εκφραστικά, μουσικά και εικαστικά το πώς διαισθάνονται τη φιλία.

Την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016, στις 8:30 μ.μ. θα εκφρασθεί η μαθητική κοινότητα της στ΄ 1τάξης, ενώ την επόμενη μέρα και την ίδια ώρα το αντίστοιχο τμήμα της στ΄ 2 τάξης.

Μια αξιόλογη πρωτοβουλία της Ε.Π.Μ. Κατερίνης που αποσκοπεί στο να εμπεδώσουν τα μικρά παιδιά στην τρυφερή τους ηλικία, τη φιλία και τα οφέλη της στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

Τις μαθήτριες και τους μαθητές, οι διοργανωτές από πλευράς Ε.Π.Μ. Κατερίνης σε συνεργασία με το διδακτικό προσωπικό, τους οδηγούν σε δημιουργικές δομές με γνώμονα ότι η φιλία βοηθάει σημαντικά στην κοινωνικοποίησή τους και στην ανάπτυξη υγειών σχέσεων. Και αυτό γιατί οι φιλίες αρχίζουν να χτίζονται την περίοδο της εφηβείας και παίζουν ρόλο στην ανάπτυξη του ατόμου, της προσωπικότητας, της σωματικής και ψυχικής υγείας.


7.6.16

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget