Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Έργα ηλεκτροφωτισμού 200.000 ευρώ ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Δέλτα


Έργο ελέγχου, συντήρησης και επισκευής του δημοτικού φωτισμού καθώς και αποκατάσταση ηλεκτρολογικών δικτύων στις τρεις Δημοτικές Ενότητες (Εχεδώρου, Χαλάστρας, Αξιού) του Δήμου Δέλτα, συνολικής δαπάνης 200.000 ευρώ ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο στην τελευταία συνεδρίασή του.


Ενδεικτικά  οι εργασίες που προβλέπονται είναι:
-αντικατάσταση ηλεκτρολογικού υλικού σε πίνακες φωτισμού, κατεστραμμένων ιστών, παλαιών ή κατεστραμμένων φωτιστικών σωμάτων με νέα σύγχρονα φωτιστικά, κατεστραμμένων φρεατίων, κατεστραμμένης καλωδίωσης, γείωσης, μικροϋλικών, κατεστραμμένων σωλήνων
-εντοπισμός βραχυκυκλωμάτων, σε οποιαδήποτε θέση των δικτύων και αποκατάσταση αυτών
-καθαιρέσεις πλακοστρώσεων και αποκατάστασή τους
-εκσκαφές χανδάκων και επιχώσεις τους
-κοπές ασφαλτοτάπητα και αποκατάστασή του
-δοκιμές εγκαταστάσεων κ.ά.

Στο παρόν έργο δεν συμπεριλαμβάνονται σχεδιαζόμενα έργα ηλεκτροφωτισμού (σε σημεία που δεν υπάρχει) για τα οποία θα γίνει ξεχωριστή μελέτη.
9.6.16
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget