Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ευχαριστήρια επιστολή του 1ου Γυμνασίου Κατερίνης προς την κα Δρούλια, Υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης της Βουλής των Ελλήνων και τον κ. Κ.Κουκοδήμο, βουλευτή Ν. Πιερίας για δωρεά βιβλίων

Ο Σύλλογος των καθηγητών του 1ου Γυμνασίου Κατερίνης, η  μαθητική  κοινότητα, η υπεύθυνη της Σχολικής Βιβλιοθήκης, κα Χατζησταύρου Άννα, κι εγώ προσωπικά σας ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση που δείξατε στο αίτημα  για προσφορά  βιβλίων στο σχολείο μας. Η ευγενική προσφορά σας αποτελεί αναγνώριση του έργου που γίνεται στη Σχολική  μας Βιβλιοθήκη. 

  Πρωταρχικός μας στόχος είναι η προώθηση της φιλαναγνωσίας στους μαθητές μας ως βασικού μέσου γνώσης και μόρφωσης. Προς επίτευξη αυτού του στόχου η προσφορά σας αυτή θα συμβάλλει στη γνώση, έρευνα, μόρφωση – παιδεία αλλά και στην ανάπτυξης  της κριτικής και δημιουργικής σκέψης των μαθητών μας.

Με εκτίμηση 
Η Διευθύντρια 
Σαμαρά Ελένη

13.6.16

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget