Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Όλα έτοιμα για την μεγάλη έκθεση ζωγραφικής των 14ου και 15ου Δημοτικών Σχολείων Κατερίνης!

"Όταν κάνεις κάτι με αγάπη το κάνεις καλά και αυτό που μένει είναι η αγάπη!"

Σε ένα όμορφο κλίμα, γονείς και παιδιά των δυο σχολείων μαζεύτηκαν χθές το πρωί στην Αστική Σχολή Κατερίνης για να ετοιμάσουν τον χώρο για την έκθεση ζωγραφικής των 14ου και 15ου Δημοτικών Σχολείων.
Χαμόγελα, αστεία, αγάπη και μεράκι ήταν αυτά που είχαν μαζί τους και αποδείχτηκαν αρκετά για να ετοιμαστεί η έκθεση σε χρόνο ρεκόρ!Η έκθεση ξεκινάει αύριο Τετάρτη με τα εγκαίνια από το 14ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης στις 10:00 το πρωί, την Πέμπτη την σκυτάλη παίρνει το 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης την ίδια ώρα, ενώ η έκθεση ζωγραφικής θα είναι ανοιχτή για το κοινό και τα σχολεία στις 1, 2, και 3 Ιουνίου πρωί και απόγευμα.Με τιμή τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των 14ου και 15ου Δημοτικών Σχολείων Κατερίνης


http://pierikialithia.blogspot.gr/
1.6.16
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget